marți, 19 mai 2009

BALANTA DE VERIFICARE

Se pare ca totul poarta o cifra, un numar, aproape totul poate a fi cuantificat insa neprimind totodata si valoare. Vine o vreme cand inaintea emiterii unei judecati de valoare, inainte de intocmirea unei situatii cat mai cuprinzatoare, fidele realitatii, este necesar a citi in balanta de verificare - punct de plecare in intocmirea unui raport mai amplu...vine o vreme cand dincolo de numere trebuie citit ceea ce este scris-inregistrat, ceea ce se scrie in propria balanta, in a lumii balanta ...a si sosit!
Inaintea intocmirii unui tablou mai vast, balanta ne asigura de echilbrul tuturor elementelor inregistrate; alaturi de ceea ce proiectam cu totii, mizand pe realizarea de beneficii, de pe urma oricarei activitati, in final fi-vom in stare sa apreciem cat mai corect daca traim sau nu in pierdere, sau poate in castig!
Raportul final...va fi auditat potrivit unor standarde, va primi poate o opinie favorabila continuarii fiintarii, va fi inaintat chairman-ului care va decide in final daca investitia in fiecare merita continuare.



Vine o vreme...cand mai inainte trebuie sa invatam a citi si intelege fiecare, in a vietii balanta de verificare, a corecta cat inca mai avem timp vreo inregistrare...a si sosit

Un comentariu: