joi, 5 februarie 2009

CREDINTA MEA (2)

Trist foarte!
Aceasta femeie nu mai traieste, bunica, mama noastra. Biologic, nu mai avea prea mult, insa modul in care s-a intamplat, iar si iar, ma revolta!

http://www.realitatea.net/video_637037_o-femeie-din-satu-mare-a-murit-dupa-ce-a-fost-plimbata-intre-sectiile-unui-spital-si-apoi-trimisa-acasa--cum-comentati_451366.html

Cazul acesta trist ce-mi aminteste de multe altele, petrecute si evident mediatizate in ultima vreme, imi spune ca omul nu mai prezinta valoare intrinseca, ci aceasta are tendinta, tot mai evidenta, a-i fi data de banii, relatiile pe care le are! Lume nebuna! - Vindeca-te!
Totodata uratul acesta imi ridica frumos mingea la fileu spre a contura un eseu cu privire la boala omului, a lumii, a universului in care fiintam.
Nelipsit fiind de modestie, spun ca ar fi de scris sute de pagini, insa nu doresc a va rapi prea mult timp in eventualitatea ca ma veti citi, dar promit ca voi asterne ganduri interesante, in mai multe episoade.
Daca asi fi trait in alta epoca, cu siguranta ma foloseam de alti termeni, revoltat fiind posibil s-atunci, eseul meu va avea cred urmatoarea structura, influentata de ultimele descoperiri stiintifice, de ultimele constatari ale realitatii zilelor de astazi, minunat tinand cont si de triada informatie-energie-materie sau teoria A=A=A, veti reflecta legatura:

1. multe, despre virusi / manifestari
2. om, societate, sistem, univers - virusat / manifestare
3. devirusarea - singurul antivirus autentic, eficient / vesnic actualizabil