luni, 29 decembrie 2008

PUTIN DESPRE EDUCATIE








































Nu, nu lasati copilul din voi sa moara niciodat,
Cel de la care mereu vor avea de invatat,
Ai vostri ingeri copii, nepoti,
Sa-i alaptati de la sanul sufletului,
Cu dulci minuni de care sunteti inconjurati
Preschimbate-n voi in minuni si mai mari,
Peste a lor crestet mereu sa picurati.





Astazi, vizualizand blogul unei persoane, am dat peste un filmulet ce mi s-a parut a fi deosebit de interesant, punct de plecare pentru mine in a asterne doar cateva cuvinte, (nu si cativa fulgi de nea, ce se incapataneaza a se aseza si pe strazile Bucurestiului) despre educatie, acum despre a copiilor educatie.
Va rog intai de toate sa urmariti clipul:

http://www.youtube.com/watch?v=ce_VUpyMUJw
Mentionez ca filmul este considerat a fi cel mai bun videoclip educational al anului, de ce, raspunsul este cred evident, vizual.
Educatia fiecaruia incepe in familie, nefericiti cei multi care nu se bucura de aceasta normalitate.
Contactul cu aceasta lume il avem prin ochii parintilor si a universului cu care acestia se inconjoara! Primii ani ai vietii ii vedem, ii auzim, ii simtim prin ochii, urechile, sufletul parintilor, bunicilor; nu am inca experienta aceasta in postura de parinte, insa va recomand, ca si copil ce-am fost, in primii ani ai vietii m-am bucurat cu multa curiozitate de universul ce ma-nconjura, de altfel ca si acum, in calitate de parinti daca sunteti sau veti fi, sa fiti soare si luna, caldura si lumina, stele luminoase copiilor ce-si vor incepe viata gravitand in jurul vostru, in galaxia voastra. :)