luni, 29 decembrie 2008

PUTIN DESPRE EDUCATIE








































Nu, nu lasati copilul din voi sa moara niciodat,
Cel de la care mereu vor avea de invatat,
Ai vostri ingeri copii, nepoti,
Sa-i alaptati de la sanul sufletului,
Cu dulci minuni de care sunteti inconjurati
Preschimbate-n voi in minuni si mai mari,
Peste a lor crestet mereu sa picurati.





Astazi, vizualizand blogul unei persoane, am dat peste un filmulet ce mi s-a parut a fi deosebit de interesant, punct de plecare pentru mine in a asterne doar cateva cuvinte, (nu si cativa fulgi de nea, ce se incapataneaza a se aseza si pe strazile Bucurestiului) despre educatie, acum despre a copiilor educatie.
Va rog intai de toate sa urmariti clipul:

http://www.youtube.com/watch?v=ce_VUpyMUJw
Mentionez ca filmul este considerat a fi cel mai bun videoclip educational al anului, de ce, raspunsul este cred evident, vizual.
Educatia fiecaruia incepe in familie, nefericiti cei multi care nu se bucura de aceasta normalitate.
Contactul cu aceasta lume il avem prin ochii parintilor si a universului cu care acestia se inconjoara! Primii ani ai vietii ii vedem, ii auzim, ii simtim prin ochii, urechile, sufletul parintilor, bunicilor; nu am inca experienta aceasta in postura de parinte, insa va recomand, ca si copil ce-am fost, in primii ani ai vietii m-am bucurat cu multa curiozitate de universul ce ma-nconjura, de altfel ca si acum, in calitate de parinti daca sunteti sau veti fi, sa fiti soare si luna, caldura si lumina, stele luminoase copiilor ce-si vor incepe viata gravitand in jurul vostru, in galaxia voastra. :)

3 comentarii:

  1. Buna, sper ca nu deranjez!!
    M-am plimbat un pic pe blogul tau, multumesc pentru atentia pe care o acorzi blogului meu!! Cred ca suntem racordati la acelasi univers despre care vorbim frumos si in care ne simtim ca... acasa!! Este un blog frumos, chiar de la inceput, si ma bucur ca oamenii prind curaj sa scrie, sa comunice, sa ofere tot ceea ce au mai bun lumii in care traim cu totii !!
    Daca citesti raspunsurile pe care ti le-am dat la fiecare comentariu pe blogul meu si peste 3 zile mai ramai prietenul blogului meu, atunci cred ca voi avea curajul sa discutam despre toate cele incepute!! Eu am curaj! Tu ai??

    RăspundețiȘtergere
  2. Curaj?!?!?!
    Ma bucur, ma bucur enorm pentru ca esti cea care a spart gheata, postand un comentariu celor incepute de mine!
    Minunat totodata, avand in vedere ca oarecum intamplator ti-am gasit site-ul, de la care am pornit in crearea propriului blog.
    Simt ca avem multe a ne comunica insa deocamdata nu multe si asupra carora sa fim de acord; nu doresc a lasa impresia unui habotnic, indoctrinat, limitat.....ci mai degraba a unei persoane deschise cunoasterii si intelegerii unei logici mult prea inalte.
    Ma bucur ca se deschide perspectiva unui schimb de informatii, si stii ce-am constatat?
    AM NEVOIE DE OPINIILE/CRITICILE/COMENTARIILE CELOR DIN JUR FIINDCA DOAR ASA POT DESCHIDE MAI BINE, POT EXPRIMA MAI LIMPEDE, MAI FRUMOS...UNIVERSU-MI!
    Multumesc Cristiana!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Iulius,am vazut si eu filmuletul si mi-a placut enorm de mult!Asa e,copiii ne imita !

    RăspundețiȘtergere